THE DOBO MARZOV FUNKY SOCIAL CLUB: AGOP /Funkaround/ (Guitar) + DOBO MARZOV (DJ Set, Live Keys) | Club VINTAGE 33 (Varna) | 24.04

AGOP (Guitar) [24.04.2015] - The Poster

В четвъртото издание на The Dobo Marzov Funky Social Club специален гост е Агоп – китарист на нашумялата варненска фънк-рок банда Funkaround!

Китарата на Агоп е незаменима съставка в експлозивния саунд на Funkaround. Страстен любител на аналоговия звук, Агоп има особено отношение към фънки ликовете, wah-wah педала и винтидж усилвателите и ефектите. Нямаме търпение да се качи на сцената! Към него ще се присъедини и домакинът Добо Мързов – както с представителна извадка на най-добрата танцувална музика от виниловата си колекция, така и с импровизации на живо на клавишни инструменти. Пригответе се за една диджейско-музикантска нощ, след която ще се чувствате по-фънки от всякога!

На 24 април, петък, във варненския клуб Vintage 33 ви очаква 6 часова фънки експлозия с Агоп (Funkaround) – китара и Добо Мързов – DJ сет и клавишни инструменти. Ще се видим на дансинга!

дата: 24.04.2015 г.
място: клуб VINTAGE 33 (Варна, Спортна зала)
начало: 22:00 ч.
вход: 3 лв.

___________________________

The Dobo Marzov Funky Social Club е месечна парти вечер, посветена на добрия стар натурален звук: плътни барабани, фънки бас, wah-wah китари и удрящ в корема брас. С други думи това е мястото, където можете да чуете най-доброто от световната фънк, соул и диско музика – както класически бижута от 60-те и 70-те, така и най-новата продукция на съвременните банди.

The Dobo Marzov Funky Social Club е място, където музиката има значение. Място, където можете да танцувате в неповторима винтидж обстановка върху прекрасен дървен под. Място, където можете да видите и чуете страхотни групи и диджеи. Място, където се чувствате добре под звуците на хубава музика, заобиколени от хубави хора.

The Dobo Marzov Funky Social Club

Dobo Marzov Funky Social Club logo white

Последна Публикация

  • with Ivan Antonov a.k.a DeepVanio | 02.09.2017

    45 ОБОРОТА В МИНУТА #422 (02.09.2017)

    Както всяка първа събота от месеца Иван Антонов е в студиото с шест свежи летни сингъла от страниците на relaxmashmusic.org. Summertime! Останалото в това издание: фънк, […]

    read more
Shares