Dobo Marzov – Guest Mix for ‘Shuffle’ Radio Show (18.07.2016)

DOBO SHUFFLE - Copy

Предаването Shuffle е едно от най-новите попълнения в програмата на Дарик Радио. То предлага уникална смес от най-нова музика и добре познати и утвърдени имена от световната и българската музикална сцена и всъщност е един от най-добре поднесените музикални продукти в българския радиоефир. Произвежда се всяка седмица в BlubaBox Studio с главен лаборант Константин Кацарски, а автор и водещ е страхотният Боян Бочев – заклет меломан, музикален журналист, изследовател на най-разнообразни кътчета в обширните дебри на музиката. Можете да слушате Shuffle всеки понеделник от 22:00 до 23:30 ч. в ефира на Дарик, както и в профила на шоуто в mixcloud.

126-ото издание на Shuffle освен всички музикални вкусотии, подготвени от Боби, включва и разговор по телефона с Добо, както и 30-минутен микс с музика от тази година, присъствала в плейлистите на предаването 45 оборота в минута в ефира на Радио Варна.

Тук можете да чуете микса на Добо. Приятно слушане и продължавайте да подкрепяте българските радиопредавания, защото те са изключително необходима съставка в музикалната ни култура.

Chantae Cann – Da Da’n Da
Oddisee – No Reservations
Domo Genesis feat. Anderson .Paak – Dapper
Kaytranada – Lite Spots
Konono No.1 – Kinsumba
Dayme Arocena – Stuck
Nick Pride & The Pimptones – Gotta Leave The Lady Alone (7” Edit)
Hackney Colliery Band – Heroes

The Dobo Marzov Funky Social Club

Dobo Marzov Funky Social Club logo white

Последна Публикация

  • with Ivan Antonov a.k.a DeepVanio | 02.09.2017

    45 ОБОРОТА В МИНУТА #422 (02.09.2017)

    Както всяка първа събота от месеца Иван Антонов е в студиото с шест свежи летни сингъла от страниците на relaxmashmusic.org. Summertime! Останалото в това издание: фънк, […]

    read more
Shares