Сетът на Добо от ‘Funk Masters’ (Прага) | 31.10.2014

Dobo @ Funk Masters

Funk Masters е серия от партита, която събира под покрива на пражкия клуб Akropolis диджеи от целия свят, отдадени на фънк, соул, диско и производните им стилове. Създадена е от DJ Goldstar – диджей от Прага, влюбен в плочите, фънка и добрите партита. А Funk Masters определено е едно добро парти. Негови гости са били Marc Hype, DJ Foxybee, Skeme Richards и много други, последният от които – Добо.

На 31.10.2014 г. се случи нещо наистина незабравимо. Клубът беше претъпкан с танцуващи хора от 22:00 ч. (когато Norton East постави началото на своята афро селекция) до 06:30 ч. сутринта (когато DJ Goldstar изключи грамофоните след химна на Чехия – или беше след Интернационала?).

Както и да е, по-долу можете да чуете сета на Добо от въпросната вечер: Funk, Soul, Disco, Afro и Latin бижута изцяло от 7-инчови грамофонни плочи. И публика, за която всеки диджей би дал най-скъпата си плоча (да речем).

DOBO MARZOV @ FUNK MASTERS (Akropolis – Prague, CZ) | 31.10.2014 by Dobo Marzov on Mixcloud

The Dobo Marzov Funky Social Club

Dobo Marzov Funky Social Club logo white

Последна Публикация

  • with Ivan Antonov a.k.a DeepVanio | 02.09.2017

    45 ОБОРОТА В МИНУТА #422 (02.09.2017)

    Както всяка първа събота от месеца Иван Антонов е в студиото с шест свежи летни сингъла от страниците на relaxmashmusic.org. Summertime! Останалото в това издание: фънк, […]

    read more
Shares