Маги Алексиева-Меу – live @ Club Menthol, Варна | петък, 1 юли

MEY

Този петък, 1 юли, певицата Маги Алексиева-Mey заедно с трима прекрасни музиканти ще се качи на сцената на  плажния клуб Menthol, Варна!

Маги Алексиева-Меу учи пеене и саксофон в столичното Музикално училище, а по-късно завършва и Националната музикална академия в София. През 2010 г. среща американския барабанист Poogie Bell, работил с артисти като Chaka Khan, Al Jarreau, Marcus Miller, Erykah Badu и др. Освен че Mey пътува с него на турне, Bell ще бъде и музикален директор на първия самостоятелен албум на певицата, който се очаква на музикалния пазар до края на годината.

Началото е в 22:30 ч., а а заедно с May на сцената на клуб Menthol ще видим още Милен Кукошаров (пиано)Тома Кордогли (бас) и Димитър Семов (барабани). DJ съпортът е от Добо Мързов, а още информация ще откриете в страницата на събитието във facebook. И още нещо – очаквайте интервю с Маги Алексиева-Меу тази събота в предаването на Радио Варна 45 оборота в минута.

The Dobo Marzov Funky Social Club

Dobo Marzov Funky Social Club logo white

Последна Публикация

  • with Ivan Antonov a.k.a DeepVanio | 02.09.2017

    45 ОБОРОТА В МИНУТА #422 (02.09.2017)

    Както всяка първа събота от месеца Иван Антонов е в студиото с шест свежи летни сингъла от страниците на relaxmashmusic.org. Summertime! Останалото в това издание: фънк, […]

    read more
Shares