Лина Никол – live @ Club Menthol, Варна | петък, 17 юни

LINA NIKOL

Талантливата Soul/RnB певица Лина Никол ще изнесе първия си концерт пред варненска публика този петък, 17 юни, в плажния клуб Menthol.

През май 2014 г. Лина Никол издава ЕР-то Your Love, включващо одобрената от EMI Publishing преработена версия на RnB класиката “What You Won’t Do For Love” на Bobby Caldwell. Певицата е печелила национални и международни награди за пиано, композиране и пеене (последната засега е първо място в 46-ото издание на конкурса за нова българска поп и рок музика „Златна пролет” 2015, организиран от БНР).

През 2014 г. Лина Никол започва да работи с едни от най-талантливите музиканти на българската сцена, създавайки проект от предимно авторски композиции. На сцената на клуб Menthol ще се качи именно с тях: Станислав Арабаджиев (пиано)Александър Славчев (китара)Радослав Славчев-Riverman (бас)Богомил Енчев (барабани).

Началото е в 22:30 ч., а билети ще се продават на място. DJ съпортът е от Добо Мързов. И още нещо – очаквайте интервю с Лина Никол тази събота в предаването на Радио Варна 45 оборота в минута.

The Dobo Marzov Funky Social Club

Dobo Marzov Funky Social Club logo white

Последна Публикация

  • with Ivan Antonov a.k.a DeepVanio | 02.09.2017

    45 ОБОРОТА В МИНУТА #422 (02.09.2017)

    Както всяка първа събота от месеца Иван Антонов е в студиото с шест свежи летни сингъла от страниците на relaxmashmusic.org. Summertime! Останалото в това издание: фънк, […]

    read more
Shares